Co se děje na Kavkách?
Čarodějnice na Kavčích horách
Pálení čarodějnic se blíží a s ním i oblíbený čarodějnický slet na Kavčích horách! Přijďte 30. dubna do bistra na osmý ročník tradiční akce plné hudby, ohně, grilování a kouzelnické atmosféry.
8. ročník čarodějnického sletu v bistru na Kavčích horách
Zapište si do diáře: 30. dubna od 17:00 startuje oblíbená akce plná čar a kouzel! V bistru na Kavčích horách roztočíme čarodějný rej – letos už poosmé.
✨ Na co se můžete těšit?
-
Živá hudba v podání kapely Blek Flek
-
Oheň na opékání buřtů, který zapálíme v 17:00
-
Venkovní grilování s lahůdkami z bistra
-
Kostýmy vítány! Čím víc klobouků, košťat a bradavic, tím lépe!
-
Dobrá nálada je samozřejmostí
Přijďte s rodinou, přáteli nebo sousedy a užijte si večer plný pohody, smíchu. Bistro bude otevřeno i pro ty, kteří přiletí bez koštěte – stačí dorazit pěšky. Těšíme se na vás!
Velikonoční provoz bistra
Milí hosté,
během velikonočního víkendu, tedy v sobotu 19. 4. a v neděli 20. 4., bude naše bistro uzavřeno.
Na Velikonoční pondělí 21. 4. už pro vás ale budeme mít otevřeno jako obvykle – těšíme se na vaši návštěvu!
Děkujeme za pochopení a přejeme vám krásné a veselé Velikonoce plné pohody, radosti a dobrého jídla!
Užijte si svátky s těmi, které máte rádi.
Menu na týden od 17. února
Vítáme vás v novém týdnu od 17. února! Jaká jídla doporučujeme pro tento týden z naší týdenní nabídky?
Pondělí:
Špagety arabiata s kuřecím masem, sypané parmazánem a bazalkou
Úterý:
Kuřecí roláda plněná párkem a vajíčkem, se šťouchanými bramborami a červenou řepou
Středa:
Vepřové výpečky s bramborovým knedlíkem a kysaným zelím
Čtvrtek:
Pečená kuřecí křidélka na česneku se salátem coleslaw a opečenou bagetkou
Pátek:
Zapečené těstoviny penne s kuřecími kousky, brokolicí, smetanou a sýrem
Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám chutný týden!
Kompletní týdenní nabídku najdete zde: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni
Menu na týden od 13. ledna
Vítáme vás v novém týdnu! Přijďte si vychutnat naše polední speciality a zpříjemnit si chladné zimní dny. Tentokrát pro vás máme připravené tyto tipy:
Pondělí: Špagety Arrabbiata s grilovanými kousky kuřecích prsíček, sypané parmazánem a bazalkou
Úterý: Podolský plamen – pikantní masová směs se zeleninou, chilli papričkami a rýží nebo hranolkami
Středa: Filátko z norského lososa s vařeným bramborem, citronem, tatarkou a salátkem
Čtvrtek: Zapečené francouzské brambory s uzeným masem a znojemskou okurkou
Pátek: Hovězí gulášek z mladého býčka, sypaný restovanou cibulkou, s houskovým knedlíkem nebo vařeným bramborem
Více informací a kompletní nabídku najdete na:
https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni
Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám chutný týden!
Menu na týden od 6. ledna
Co doporučujeme tento týden:
Pondělí: Grilovaná vepřová kotleta s čerstvě restovanými houbami a rýží nebo bramborami dle chuti
Úterý: Záhorácký plněný závitek se šťouchanými bramborami nebo bramborovou kaší
Středa: Kuřecí špíz s paprikou, cibulí a klobásou, opečené brambory a tatarská omáčka
Čtvrtek: Pečené kuřecí stehno s rajčatovou tarhoňou a bazalkou
Pátek: Putimská vepřová plec s houskovým knedlíkem nebo rýží
Kompletní nabídku najdete na našem webu:
https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni
Přijďte se zahřát, dobře najíst a užít si příjemnou atmosféru u nás. Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám skvělý start do nového roku!
Otevírací doba během vánočních svátků
Vážení hosté, rádi bychom vás informovali o naší otevírací době v období vánočních svátků. Od pondělí 23. prosince do neděle 5. ledna bude naše bistro uzavřeno. Opět se na vás budeme těšit v pondělí 6. ledna.
Děkujeme vám za přízeň v uplynulém roce a přejeme vám klidné prožití vánočních svátků a úspěšný vstup do nového roku.
Veselé Vánoce a šťastný nový rok vám přeje
Bistro na Kavčích horách
Menu na týden od 25. listopadu
Doporučená jídla na tento týden:
Pondělí: Grilovaná vepřová kotleta s fazolkami na česneku, bramborami dle chuti a dijonskou majonézou
Úterý: Podolský plamen – pikantní masová směs se zeleninou, chilli papričkami a rýží, nebo bramborem
Středa: Poctivá rajská omáčka s masovými koulemi, těstovinami penne nebo houskovým knedlíkem
Čtvrtek: Slovenské halušky se zelím a uzeným masem
Pátek: Pečený vepřový bůček s bramborovým knedlíkem a smetanovým špenátem
Více informací a kompletní nabídku najdete na našem webu: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni
Těšíme se na vás v naší restauraci, kde vás přivítáme s úsměvem a skvělými chutěmi!
Omezený provoz - sobota 23. listopadu
V sobotu 23. listopadu budou vnitřní prostory naší restaurace z důvodu konání soukromé akce po celý den uzavřeny.
Okénko do parku zůstává bez omezení
Menu na týden od 11. listopadu
Vítáme vás do nového týdne, který začíná svátečním svatomartinským pondělím!
Přijďte si vychutnat tradiční svatomartinskou klasiku a nechte se naladit na podzimní atmosféru. K pečené svatomartinské kachně doporučujeme ochutnat sklenku svatomartinského vína z vinařství p. Hrabala, které skvěle doplní sváteční chuťové zážitky.
Doporučení jídel na tento týden:
Pondělí: Pečené svatomartinské kachní stehno na jablkách s červeným zelím a variací knedlíků
Úterý: Smažený sýr nebo obalovaný květák s bramborami dle chuti, tatarkou a salátkem
Středa: Záhorácký závitek plněný slaninou a kysaným zelím se šťouchanými bramborami a restovanou cibulkou
Čtvrtek: Opečená jitrnice s kysaným zelím a vařenými bramborami
Pátek: Thajská masová směs ve sladkokyselé omáčce s ananasem, paprikou, cibulkou a dušenou rýží
Těšíme se na vás v naší restauraci, kde si můžete dopřát chutné speciality a příjemné posezení. Více informací a kompletní nabídku naleznete na našem webu: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni.
Menu na týden od 4. listopadu
Vítáme vás do nového týdne a zveme na výběr lahodných poledních specialit! Užijte si podzimní chutě v pohodlí na zimní zahrádce nebo u nás v restauraci.
Doporučená jídla tento týden:
Pondělí: Nudličky z vepřové panenky s rajčatovo-smetanovou omáčkou, bramborové noky, parmazán a bazalka
Úterý: Hovězí na česneku s bramborovými knedlíky a špenátem
Středa: Pikantní kuřecí paličky v mexickém koření, opečené brambůrky a zelný salátek
Čtvrtek: Pečené karbanátky s hořčicí, sekanou cibulkou a vařenými bramborami
Pátek: Opečená vinná klobása se šťouchaným bramborem a hořčicí
Kompletní nabídku najdete na našem webu: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni. Přijďte si pochutnat!