Co se děje na Kavkách?

Menu na týden od 29. března

V posledním dubnovém týdnu vám nabízíme chutné polední menu a samozřejmě nezapomeňte na úterní oslavu pálení čarodějnic! Začneme v 17:00 a zahraje nám k tomu kapela Blek Flek.


Co doporučujeme z naší týdenní nabídky? 

Pondělí: Začněte týden pečenou teplou šunkou, kterou podáváme se špenátem a bramborovými plackami.

Úterý: V úterní si nenechte ujít plněné papriky v rajčatové omáčce, k dispozici s rýží nebo houskovým knedlíkem. 

Na úterní oslavu pálení čarodějnic si pro vás připravujeme grilování pod širým nebem. Na oheň budou k dispozici špekáčky, které si můžete opékat dle vlastní chuti.

Středa: Vzhledem k státnímu svátku bude naše bistro ve středu uzavřeno.

Čtvrtek: V čtvrtek si můžete vychutnat tortillu plněnou masovou směsí se zeleninou a americkým dresinkem.

Pátek: Týden zakončíme maďarským buřt gulášem podávaným s bramborem a opečenou skývou chleba.

Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se na vaši návštěvu. Užijte si s námi hezký týden a veselé chvíle na oslavě pálení čarodějnic!

Kompletní týdenní menu najdete zde: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni

Vaše B. N. K. H.


Pálení čarodějnic na Kavčích horách

V poslední dubnový večer se již tradičně zapálí ohně při filipojakubské noci.

 

Milí přátelé,

zveme vás na tradiční pálení čarodějnic, které se uskuteční poslední dubnový večer u nás na B. N. K. H. Připravte se na krásné, skoro letní počasí a večer plný zábavy!

Co pro vás máme připraveno:

  • Venkovní grilování: K dispozici budou špekáčky, které si můžete opékat přímo na ohni.
  • Hudební doprovod: Pro vaši skvělou náladu bude hrát kapela Blek Flek.
  • Začínáme po 17. hodině, kostýmy jsou výtány. 

Přijďte s rodinou a přáteli oslavit tento jedinečný večer, těšíme se na vás!

Vaše B. N. K. H.

 


Menu na týden od 22. dubna

Co chystáme na čtvrtý dubnový týden? 

Představujeme menu na nový týden, plné chutí, které vás zahřejí i při chladnějším počasí. Nezapomeňte si k jídlu dopřát některý z našich pivních speciálů!

Pondělí: Zahajte týden tradičně s hrachovou kaší s opečenou klobásou, sázeným vejcem, smaženou cibulkou a znojemskou okurkou.

Úterý: V úterý se těšte na cikánskou hovězí pečeně, podávanou s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem.

Středa: Prostředek týdne ozvláštní uherská kuřecí prsíčka s plátky uheráku, smaženými hranolky a pepřovým dipem.

Čtvrtek: Ve čtvrtek si pochutnejte na bramborových nočkách s kuřecím masem a špenátem se smetanou, posypané strouhaným parmezánem.

Pátek: Zakončete týden pečenými kuřecími paličkami na medu s opečenými brambůrky v troubě a pepřovým dipem.

Nezapomeňte, že již příštý týden, ve středu 30 dubna opět oslavíme pálení čarodějnic. Přijďte se bavit a užít si atmosféru s živou hudbou na Kavčích horách. 

Kompletní týdenní nabídku najdete zde: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni

Vaše B. N. K. H.


Menu na týden od 15. dubna

Menu na nový týden je tu, co z něj doporučujeme a na čem si pochutnat? 

Pondělí: Začněte týden lahodnou krémovou česnečkou s chlebovými krutonky a pokračujte steakem z vepřové kotlety se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem, doplněným o opečené bramborové dukátky.

Úterý: Nechte se okouzlit pikantními krůtími nudličkami na kari, které podáváme s pažitkovou rýží nebo opečeným bramborem.

Středa: Středa přináší osvěžující pestré listy salátů s jemně krájenou zeleninou, grilovaným hermelínem a cézar majonézou – ideální volba pro ty, kteří touží po lehkém a zdravém jídle.

Čtvrtek: Na čtvrtek doporučujeme pečené karbanátky s hořčicí a sekanou cibulkou, které podáváme s vařenými bramborami.

Pátek: K zakončení týdne si dopřejte lahodnou Znojemskou hovězí pečeně s dušenou rýží nebo houskovým knedlíkem.

Pro více informací o našem týdenním menu navštivte naše webové stránky.

Co si poznamenejte, i letos na Kavčích horách oslavíme filipojakubskou noc. V úterý, 30. dubna při pálení čarodějnic i s živou hudbou, zahraje nám kapela Black Flek.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám dobrou chuť!

Vaše B. N. K. H.


Menu na týden od 8. dubna

Co pro vás máme a doporučujeme v novém týdnu? 

Vítejte na začátku nového, počasím skoro až letního, týdne. S radostí vás zveme, abyste si s námi užili nejen skvělé počasí, ale i naší dobou kuchyni. Na čepu na vás čekají pivní speciály, které doplní vybraná doporučená jídla z našeho menu.

Pondělí: Začněte týden s chutí na opečenou grilovací klobásu, podávanou s čočkou, sázeným vejcem a kyselou okurkou.

Úterý: Pro úterý si vyberte mezi smaženým rybím karbanátkem nebo obalovaným květákem, obě varianty podáváme s bramborami dle vaší chuti a tatarskou omáčkou.

Středa: Středu ovládne mexická tortilla s vepřovou panenkou, paprikami, fazolemi a kuřicí – pravá chuť Mexika uprostřed jara.

Čtvrtek: Čtvrtek přinese osvěžující balkánský salát s olivami, marinovaným sýrem, červenou cibulkou a grilovaným kuřecím prsíčkem.

Pátek: V pátek se těšte na jarní bramborovou polévku a jako hlavní jídlo na zapečené francouzské brambory s uzeným masem a okurkovým salátem.

Pro více informací o našem týdenním menu a pivních speciálech navštivte naše webové stránky.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám příjemný týden plný slunce, radosti!

S láskou k jídlu a pohodě,

Vaše B. N. K. H.


Menu na první dubnový týden

Vítejte v prvním dubnovém týdnu plném nových chutí! Připravili jsme pro vás lákavou nabídku, která vás zahřeje a potěší i v chladnějších dnech. Co v tomto týdnu doporučujeme? 


Úterý:
Nechte se hýčkat vepřovými výpečkami, podávanými s klasickými bramborovými knedlíky a osvěžujícím kysaným zelím.

Středa:
Středa patří vařenému hovězímu, s lahodnou koprovou omáčkou a volbou mezi houskovými knedlíky nebo šťavnatými bramborami.

Čtvrtek:
Tento čtvrtek si pochutnejte na lahodné dýňové polévce Hokaido. A jako hlavní chod si dopřejte klasický Vídeňský hovězí guláš s houskovými knedlíky a vídeňskou cibulkou.

Pátek:
Na závěr týdne si dopřejte exotickou lahůdku - thajskou masovou směs ve sladkokyselé omáčce s chilli, ananasem, mladou cibulkou, paprikou a rýží.

Na kompletní týdenní nabídku se můžete podívat  na našich stránkách.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám příjemný začátek dubna plný dobrého jídla a radosti!

A po celý týden máme již na čepu pivní speciály.

S pozdravem,

Vaše B. N. K. H.


O velikonočním víkendu bude zavřeno

Vážení hosté,  rádi bychom vás informovali, že v sobotu 30. 3. a v neděli 31. 3. bude naše bistro uzavřeno.   Děkujeme vám za pochopení a přejeme vám, abyste si užili krásné Velikonoce v příjemné společnosti svých blízkých.   S pozdravem, Bistro na Kavčích horách


Menu na týden od 25. března

V předvelikonočním týdnu pro vás máme řadu dobrot v týdenní nabídce. Co doporučujeme? :) 

Velikonoční týden je tady, a slibuje příjemné jarní počasí počasí! Přijďte oslavit jaro s našimi speciálními Velikonočními chody a užijte si výběr pivních speciálů přímo na čepu.

Pondělí:
Začneme týden pečenou teplou šunkou, podávanou se špenátem a křupavými bramborovými plackami.

Úterý:
Pro úterý jsme připravili hovězí líčka pomalu dušená na červeném víně, servírovaná se šťouchanými bramborami, aby zahřála a potěšila.

( v úterý 26. března 2024 budou od 15:00 vnitřní prostory bistra uzavřeny za účelem soukromé akce. Objednávkové okénko z parku zůstane otevřené. ) 

Středa:
Ve středu na vás čeká pečené předvelikonoční kachní stehno, doprovázené tradičními bramborovými knedlíky a červeným zelím.

Čtvrtek:
Na čtvrtek si můžete vychutnat plněné papriky v rajčatové omáčce, nabízené s vaší volbou rýže nebo houskového knedlíku.

Pátek:
Páteční specialitou je postní Velikonoční nádivka, podávaná s vařenými bramborami a osvěžujícím okurkovým salátem, připomínající staré dobré časy a přinášející chuť Velikonoc do vašich domovů.

A nezapomeňte, že k tomuto jarnímu festiválu chutí patří i výběr pivních speciálů přímo na čepu.

Pro více informací o našem týdenním menu navštivte naše webové stránky.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám radostné Velikonoční svátky plné nezapomenutelných zážitků!

Hezké Velikonoční dny přeje,

Vaše B. N. K. H.


Menu na týden od 18. března

Co pro vás chystáme a doporučujeme v novém týdnu?

Podívejte se na novou týdenní nabídku! Máme pro vás připravena lahodná jídla plná chutí a vůní, která vám zpříjemní každý den.

Pondělí: Doporučujeme kuřecí steak s opečenou Tyrolskou šunkou, bramborami dle chuti a hořčicí.

Úterý: Na úterý si můžete vybrat Segedínský guláš s houskovým knedlíkem nebo bramborami.

Středa: Pro středu doporučujeme grilované filátko z čerstvého lososa s přelivem jemné holandské omáčky a vařeným bramborem.

Čtvrtek: Nenechte si ujít medailonky z hovězí svíčkové s glazovanými fazolkami, bramborami dle chuti a dijonskou majonézou.

Pátek: Na závěr týdne doporučujeme hovězí maso na pepři s těstovinami penne nebo rýží.

Pro kompletní týdenní nabídku a další informace mrkněte na týdenní menu.

Těšíme se na vaši návštěvu a přejeme vám dobrou chuť!

S pozdravem, B. N. K. H.


Menu na týden od 11. března

Sluníčko nám na začátku týdne sice zatím nepřeje, ale co si na kavkách dát? Dobrého je toho spoustu, ale co doporučíme z aktuálního menu? 

Pondělí:

Doporučujeme steak z vepřové kotlety se smetanovou omáčkou se zeleným pepřem a opečené bramborové dukátky.

Úterý:

Na úterý vám nabízíme pikantní krůtí nudličky na kari s pažitkovou rýží nebo opečeným bramborem.

Středa:

Pro středu máme připravený Záhorácký závitek plněný slaninou a kysaným zelím se šťouchanými bramborami a restovanou cibulkou.

Čtvrtek:

Na čtvrtek si pochutnejte na pestrém masovém špízu s šopským salátem a chilli majonézou.

Pátek:

K zakončení týdne doporučujeme plněnou kuřecí roládu s bramborovou kaší a kyselou znojemskou okurkou.

Pro kompletní týdenní nabídku a další informace navštivte naše webové stránky: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni

Těšíme se na vás a přejeme vám skvělý týden plný lahodných chutí!


B.N.K.H.