Co se děje na Kavkách?

Ve středu 24.2. zveme na pečenou kachnu

Vítejte do nového týdne. Zdravíme z Kavčích hor a přinášíme souhrn pondělních zpráv. To zásadní? Sníh nám rychle slezl. Zdá se, že se sáňkováním je tak pro letošní rok konec. Co se změní? Na místo dvou bund, které bylo třeba nosit v těch třeskutých mrazech nasadíme dvě roušky. Jinak se nemění nic. Vaříme dál, přes okénko. A těšíme se na vás  Přijďte se projít do parku. Jo a pecka? Ve středu přijďte na pečenou kachnu. Mějte pěkný týden.

Vítejte do nového týdne. Zdravíme z Kavčích hor a přinášíme souhrn pondělních zpráv. To zásadní? Sníh nám rychle slezl. Zdá se, že se sáňkováním je tak pro letošní rok konec. Co se změní? Na místo dvou bund, které bylo třeba nosit v těch třeskutých mrazech nasadíme dvě roušky. Jinak se nemění nic. Vaříme dál, přes okénko. A těšíme se na vás ???? Přijďte se projít do parku. Jo a pecka? Ve středu přijďte na pečenou kachnu. Mějte pěkný týden.
 
OTEVÍRACÍ DOBA:
Otevřeno máme každý den. Od 11:00 do 20:00. Přes výdejové okénko do parku. Vnitřní prostory restaurace jsou nadále uzavřeny.
 
POLEDNÍ NABÍDKA:
Co vybíráme a doporučujeme v tomto týdnu? Hlavním bodem tohoto týdne je již zmíněná středeční pečená kachnička s bramborovým knedlíkem a červeným a bílím zelím. Ale co dále? Dnes v pondělí, soté z čerstvého lososa se smetanou, sušenými rajčaty a tymiánem s těstovinami penne. Ve čtvrtek holandský řízek s bramborovou kaší jemněnou máslem a Znojemskou kyselou okurkou. A v pátek? Thajské masové nudličky dvou barev s pestrou zeleninou, bambusem a pažitkovou rýží.
Kompletní polední menu najdete na našem webu: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#tydenni
 
RESTARAUCE:
Vnitřní prostory restaurace jsou nadále uzavřeny. Polední menu máme každý pracovní den a nově jsme rozšířili nabídku z kuchyně i do večerních hodin. Podívejte se zde: https://nakavcichhorach.cz/info/menu/#stale
 
ZASNĚŽENÉ KAVKY – FOTOGALERIE:
Kdo neviděl, mrkněte se na pár krásných fotek jak to na Kavkách vypadalo z kraje února, poté co nasněžilo: https://www.facebook.com/BistroKH/posts/1059130007897996
 
ROZVOZ a ROZNOS:
Rozvoz a roznos jídel po okolí. Objednávky je možné řešit na telefonu +420 739 105 001.


Aktuálně z Kavčích hor